Zákazníci Shan xi navštívia HV HIPOT na kontrolu

Zákazníci Shan xi navštívia HV HIPOT na kontrolu

Nedávno navštívil HV Hipot zákazník zo Shan xi.Predtým náš regionálny manažér podrobne pohovoril so zákazníkom a obe strany dospeli k predbežnému zámeru spolupráce.Účelom tejto návštevy bola prehliadka zariadenia a určenie výberu modelu.

耐压测试仪

 

HV Hipot vyjadril srdečné privítanie pri príchode zákazníkov a zabezpečil starostlivú recepciu.

Počas návštevy sprievod ukázal zákazníkom testovacie zariadenie SF6 našej spoločnosti a produkty na testovanie čiastočného vybitia.Aby zákazníci mohli komplexnejšie pochopiť produkty spoločnosti, naši technici predstavili prístroj na čiastočný výboj, detektor úniku plynu SF6 a všetky relevantné informácie o zložení, aplikačných scenároch a výkonnostných charakteristikách produktov.

局放仪,SF6气体检漏仪

 

Následne regionálny manažér predaja diskutoval so zákazníkom v konferenčnej miestnosti, podrobne predstavil zákazníkovi kvalifikačnú škálu spoločnosti a dokonalý proces popredajného servisu a dojednal plán obstarávania zákazníka.Obe strany mali príjemný rozhovor.

V posledných rokoch HV Hipot rozširuje svoj celkový rozsah, inovuje technológiu výskumu a vývoja, zlepšuje systém riadenia a rozširuje pokrytie trhu.Úprimne pozývame nových a starých zákazníkov na návštevu, diskusiu o spolupráci a dosiahnutie obojstranne výhodného rozvoja.

 

 


Čas odoslania: 11. júla 2022

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju